O nama

O nama

Osjeti adrenalin u nedirnutoj prirodi

Atv Experience Livno je jedna od djelatnosti firme TMV d.o.o. sa sjedištem u Livnu na adresi Splitska 15. Bavimo se iznajmljivanjem ATV Quad vozila i organiziranjem izleta.

Izleti i slobodne vožnje

U ponudi imamo izlete sa vodičem i slobodnu vožnju.

Pozovi nas

+387 63 371 252

Prelijep pogled

Vožnja na nadmorskoj visini preko 1200m i pogled zbog kojeg ćete ostati bez daha.

Zanimljiva vožnja

Vozimo se ATV Quadovima uz rijeku Sturbu, nastavljamo kroz šumu Tribanj i idemo sve do jezera Mandek.

800 divljih konja

U podnožju planine prostire se visoravan – Kruge na kojoj obitava krdo od preko 800 divljih konja.

Tu smo da pomognemo

Za goste koji ne poznaju teren nudimo pomoć pri ucrtavanju naših ruta u Google Maps i na taj način im olakšavamo snalaženje na terenu.

Spremi za avanturu?

Doživite nezaboravnu avanturu!

Divlji konji

Adrenalinska vožnja

Nezaboravan pogled

Odlična zabava

Ovo nisu izvorni divlji konji, nego su potomci domaćih konja koji su služili u poljodjelstvu. Nakon što ih je u toj ulozi potisla mehanizacija prije pedeset godina, ostavljeni su življeti divlje, jer više nije bilo potrebe za njima.
Budući da skoro pola stoljeća nije postojala organizirana ljudska skrb za njih od strane države, dnevno prelaze desetke kilometara da bi se nahranili i napojili. Unatoč nepovoljnim vremenskim uvjetima, brojnim zvijerima iz obližnjih šuma, preživjeli su zahvaljujući bogatim pašnjacima.
O ovim konjima se trudi skrbiti planinarsko ekološko društvo Borova Glava te općina Livno.
Procjene iz travnja 2011. govorile su o 196 konja.Prema podatcima iz 2013. godine bilo je 286 konja i 48 ždrijebadi.Prema podatcima iz srpnja 2015. godine bilo je 418 konja od toga 65 ždrijebadi.Prema procjenama od listopada 2018., broj im se kreće oko 800 grla.

Naša misija:

Našim predanim radom i zalaganjem približavamo ljepote Livanjskog kraja i naše države što većem broju ljudi u cijeloj regiji i šire. Našim doprinosom u promociji ovog predivnog kraja pružamo priliku otkrivanja i uživanja u čarima koje Livno i okolna područja nude.

Naša vizija:

Mi smo poznata i pouzdana kompanija za nezaboravne avanturističke vožnje sa ATV Quad vozilima. Naša posvećenost sigurnosti i kvaliteti naših usluga je prepoznata među svim ljubiteljima aktivnog odmora. Atv Experience Livno nudi nezaboravna iskustva i stvara uspomene koje naši gosti pamte i prepričavaju dugi niz godina.

Pokreni video
Iskustva korisnika

Šta drugi kažu o nama?

Neka recenzije naših gostiju govore umjesto nas.
Pokreni video