FAQ podaci

Izlet sa vodičem u trajanju od 2 do 2:30 sata

Atv experience Livno, Splitska, Livno

Trajanje

2 sata

Dodatne informacije

Okupljanje je u našem središtu na adresi Splitska 15. 80101 Livno, nekih 15-20 minuta prije zakazanog termina.Potpisivanje ugovora o vlastitoj odgovornosti uz predavanje osobnog dokumenta koji potvrđuje identitet korisnika usluge.
Nakon zaduživanja kaciga i potkapa prolazimo kratku obuku za sve vozače quadova. Kada smo se  uvjerili da su svi sigurni za vožnju quada startamo sa izletom.

Izlet počinje od našeg središta u Livnu. Vozimo se Atv-Quadovima uz rijeku Sturbu, nastavljamo vožnju kroz šumu Tribanj i idemo sve do jezera Mandek.
Vožnja Atv- Quadovima kroz ovaj preljepi krajolik ostavlja sve naše goste bez daha.

Cijena ovog izleta :

110.00 KM ( 57.00 € ) – jedna osoba na quadu

135.00 KM ( 70.00 € ) – dvije osobe na quadu

U cijenu je uračunato gorivo i vodič.

Šta trebate znati:

  • quad vozilo
  • zaštitna oprema (kaciga)
  • profesionalni vodič
  • govorimo engleski jezik
  • besplatan parking za vaše vozilo
  • odjenite se toplo i slojevito
  • tople rukavice
  • ponesite mobitel za fotkanje 🙂
  • Rezervnu garderobu i obuću pošto se nikad ne vratimo čiste odjeće i obuće

FAQ - Pitanja i odgovori

Obucite se prikladno te provjerite temperaturu i prognozu za taj dan.

Da, vodič ide s vama i predvodi grupu.

Maksimalno dvije(2). Vozač i suvozač.

Da, naravno! Kacige koje se svaki put iznova dezinficiraju.

Quadovi su automatik, a marka je francuski Goes 450 i Linha 500.

Ne! Dapače jako je jednostavno, samo se morate paziti i polako s gasom. To će vam sve naravno naš vodič i objasniti prije nego startate.

Naravno da smiju, ali po jedno dijete na svakom vozilu. Minimalan broj godina za djecu za ići na vožnju je šest(6).

18+ i položen vozački ispit B kategorije.

Najmodavatelj je gospodarsko društvo TMV d.o.o. čiji je predmet poslovanja, između ostalog, i djelatnost iznajmljivanja vozila (QUAD/TRAKTOR).

Ugovorne strane konstatiraju da je vozilo koje se daje u najam u ispravnom stanju i bez oštećenja, sa važećim registracijskim tablicama.

Najmodavatelj predaje najmoprimatelju vozilo sa punim rezervoarom goriva (euro super), te uz vozilo predaje: ključ za pogon vozila, prometnu dozvolu, policu obveznog osiguranja AO, osnovni set alata i dvije kacige.

Ovaj ugovor sklapa se na određeno vrijeme, nakon čijeg proteka je najmoprimatelj dužan vratiti vozilo najmodavatelju u ispravnom stanju, sa punim rezervoarom goriva (euro super) i sa svom opremom preuzetom uz vozilo, a koja je detaljno pobrojana u članku 2. ovog Ugovora.

Za najam predmetnog vozila ugovara se najamnina po važećem cjeniku koji je istaknut u uredu firme TMV d.o.o.

U slučaju da najmoprimatelj ne vrati vozilo u ugovoreno vrijeme iz članka 3. ovog Ugovora plaća iznos od 50,00 KM + PDV za svaki započeti sat kašnjenja.

Vozilo koje je predmet najma najmoprimatelj koristi na vlastitu odgovornost, a najmodavatelj ne snosi nikakvu odgovornost za ozlijede bilo koje vrste i sa bilo kojim posljedicama za najmoprimatelja i njegove suputnike.

Vozilo koje je predmet najma koristit će najmoprimatelj postupajući pri tom pažnjom dobrog domaćina i u skladu sa svim pozitivnim Zakonskim propisima u BiH, a odgovara najmodavatelju za oštećenja koja nastanu od strane trećih osoba. Ugovorne strane su suglasne da najmoprimatelj snosi sve rizike u svezi oštećenja i propasti vozila koje koristi, a koja oštećenja ne spadaju u redovnu uporabu, odnosno koja se ne mogu nadoknaditi iz redovnog osiguranja, kao i rizik otuđenja predmetnog vozila, te nadoknađuje najmodavatelju punu cijenu popravke vozila, odnosno, punu cijenu nabavke novog vozila, kao i troškove izgubljene dobiti zbog nemogućnosti daljnjeg najma vozila do maksimalno 25 dana, a po cijeni dnevnog najma. Najmoprimatelj odgovara i za sve vidove štete koju počini trećim osobama upotrebom predmetnog vozila.

U slučaju kvara predmetnog vozila najmoprimatelj je dužan odmah obavijestiti najmodavatelja i osigurati čuvanje vozila do dolaska najmodavatelja.

U slučaju prometne nezgode najmoprimatelj je dužan pozvati policiju, obavijestiti vlasnika vozila, popuniti zakonom propisane obrasce, zabilježiti imena svih sudionika i svjedoka i osigurati čuvanje vozila do dolaska najmodavatelja.

Najmodavatelj može naknadno, nakon povratka vozila i prestanka ugovora o najmu, najmoprimatelju fakturirati dodatne troškove koje je napravio najmoprimatelj za vrijem trajanja ovog Ugovora, a za koje troškove se naknadno saznalo, odnosno, nisu bili poznati najmoprimatelju prilikom povratka vozila od strane najmoprimatelja.

Svaki eventualni spor koji nastane iz ovog ugovora ugovorne strane će pokušati riješiti mirnim putem, a ukoliko ne uspiju ugovara se nadležnost Općinskog suda u Livnu.

Slično iz ponude

Želite vaš termin?

Zakažite termin

Booking Tour

Imate pitanja?

Pišite nam